Forum poświęcone filmom, telewizji i pochodnym.
Nowy użytkownik
W tym temacie proponujemy nasze pomysły dotyczące forum
Bardziej pasowało, by ''Ludzie kina'' niż aktorzy. Dzięki temu można porozmawiać o reżyserach, scenarzystach, kompozytorach.
Goro, tutaj nikt nie zagląda i nic się nie rusza.
Straszny zastój masz tutaj. Myślałem, że forum o klasykach filmowych będzie tętnić pełnym życiem, a jest.... TO, czyli nic.
Zrób coś, bo na razie jest lipa.
Zaglądam na forum codziennie i ciągle widzę swoje posty.... i jeszcze hapol-a, bo mu powiedziałem, że masz swoje forum.
Rozkręć tę machinę, zanim zardzewieje chłopie!
W tematach gatunków filmowych, nie ma takiej pozycji jak "Horror". Powinien być ten gatunek ze względu na bogatą ofertę starych klasyków, takich jak Koszmar z ulicy Wiązów, Halloween, Piątek 13-go i wielu innych pozycji, które można śmiało wymieniać.
Administrator
Przez jakiś czas w ogóle na sieć nie wchodziłem, więć forum stało. Teraz częściej będę zaglądał. Kilka dni non-stop zaproszenia wysyłałem i dawałem linki, ale widać nikogo to już nie interesuje, bo wiele osób nawet nie odpisało. A jeszcze na różnych stronach reklamowałem.
na wszystko trzeba chęci i czasu . Jak się nie poddasz to rozkręcimy tą machinę . Ja dużo czasu też nie posiadam , bo w moim życiu co chwila coś sie dzieje , ale jak ekipa się tutaj zbierze to będę wpadać jak tylko będę mieć trochę wolnego czasu
Krótka piłka Goro - od dupy strony zaczynasz. Masz teraz forum na którym jest więcej działów niż tematów i na którym nikt nie pisze. Poza kilkoma głównymi działami pozostałe powinieneś tworzyć dopiero w razie zapotrzebowania na takowe, w nie od razu. Poza tym forum już ma zbyt ogólny charakter, w sumie nie wiadomo o czym ono ma być. Jesli o filmach ogólnie to sorry Winnetou, takich miejsc jest aż nadto, jesli o VHSach, to powinieneś zacząc od tego żeby tu zaprosić conajmniej kilka osób, które rzeczywiście są w temacie i pomogą to rozkręcić. Jeśli takich nie masz, wypadałoby samemu zacząć kilka tematów typowo pod kątem planowanej tematyki forum i to zacząc porządnie, postami z jakąś ciekawą treścią, a nie w stylu "W tym temacie dyskutujemy o <blablabla> co sądzicie?".
Sama nazwa forum jak dla mnie brzmiała poniekąd zachęcająco, ale po zajrzeniu...cóż... jak widzę forum gdzie admin posługuje się określeniami "film dla gimbusów" to odruchowo zaczynam szukać wyjścia.
PS. Nadrób zaległości i zapoznaj się z głosem Janusza Kozioła, bo na blogu straszne bzdury wypisujesz
PPS. Axel ma coś z tym forum wspólnego? Bo jeśli tak to ja od razu mówię do widzenia.
Ostatnio edytowany przez Gieferg (2013-11-17 22:25:31)
Administrator
No cóź, zobaczymy, już myślałem, że forum padło, jak nadal utrzyma się tu ruch minimalny, to będą wprowadzone zmiany.
Fakt, trochę przedobrzyłem w forum, bo chciałem dopasować do każdego. Nie samych specjalistów od VHS, bo chciałem, żeby udziały się też osoby, które nie są tak dobrze obeznane, ale mająca jakieś pojęcie o filmie. Nie chciałem też, żeby było tak poważnie, bo przez to potem są akcje jak np. na Terminatorze. Miało to być przyjemne forum, dla każdego w sumie. Zastanowimy się, co dalej z forum.
forum niech zostanie , trzeba tylko więcej userów
Jak ty tego forum nie olejesz to będę tu często wchodzić i pisać , ale to za kilka tygodni , bo jestem w trakcie przeprowadzki i jeszcze nawet neta nie ogarnąłem
Administrator
No ja zaglądam tutaj często. A wątpie, że przybędzie userów, bo teraz wszystkie fora padają. Ostał się filmweb tylko, a wszystkie fora o tematyce filmowej powoli padają.